Over ons

Wat zijn onze waarden? Wat is onze missie? Hoe zit het met onze geheime wapens? Waar bevinden we ons? Wat kunnen we voor je doen?

Sleutelfiguren

Ontmoet ons team

Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals met een constructieve zelfkritische houding, altijd bereid om zichzelf te leren en te verbeteren. We hanteren oplossingen, geen excuses en onze redenering wordt met succes beloond. We handelen efficiënt, effectief, concurrerend en strategisch om uw IT-prestaties te verbeteren.

Plaats

Verspreid over het hele land en lokaal beschikbaar via één contactpunt in het hart van België in het Axis-bedrijvencentrum in Mont-Saint-Guibert.

Missie

Onze missie is om te anticiperen, te evalueren en u de meest geschikte oplossing aan te bevelen. Bovendien slagen we als u gemoedsrust heeft om uw hoogste doelen te bereiken, terwijl we uw IT-infrastructuur zorgvuldig onderhouden.

Geheime-wapens

De geheime wapens die we in de loop van de tijd en ervaring hebben opgedaan, zijn onze prestaties, nabijheid, efficiëntie en constant leren, gericht op klanttevredenheid. Terwijl we volgens de Gouden Regel leven en klanten op dezelfde manier behandelen, zouden we zelf behandeld worden, we bereiken meer succes.

Waarden

Onze waarden zijn gebaseerd op echte klantervaring, nabijheid, passie voor kwaliteit van de dienstverlening en betrokkenheid bij onze klanten en partners. We bieden één aanspreekpunt voor al uw IT-problemen en we zijn trots op de tevredenheid van succesvol uitgevoerde activiteiten.

Anthony Planchon

CEO

I started this company from scratch and built a team of professionals to help improve the company and bring more value to our customers. Every member of our team has an equal role in the well-functioning of AP Consulting. My role is to generate a flow, while my team keeps the flow alive and make it grow.

Vincent KENNES

Sales Manager

With a diverse background, multilingual within the virtual and offline world, I complete the team by bringing creativity, design and communication strategies in a holistic work environment.

Raphaël PACCI

Support Manager

Passionate about the world of technology, I appreciate technical challenges. Our team is constantly evolving and committed to resolve incidents as quickly as possible, managing each of them in order to impact our customers as little as possible.

Ons Werk

Ons werk begint met een volledige audit van uw IT-infrastructuur, gevolgd door de 3AP’s:

Dan bieden we een service aan die wordt gemarkeerd door onze drie AP's

  • Accurate Preparation

    Nauwkeurige voorbereiding - door middel van de informatie die we hebben verzameld via de uitgevoerde audit, zodat we u de meest geschikte oplossingen kunnen bieden.

  • Advantageous Procurement

    Voordelige inkoop - wij zullen u de meest vindingrijke deals voor uw hardware-acquisities aanbieden.

  • Application Performance

    Applicatieprestaties - scherp in het verlengen van de levensduur en het verminderen van de externe invloeden van uw IT-infrastructuur.

Door het waardevolle werk dat ons team volbrengt, blijven we efficiënt met onze communicatie en kostenbesparend met onze oplossingen.

Onze missie is om u

onze klant, de gemoedsrust te geven die nodig is om uw hoogste doelen te bereiken, terwijl wij volledig zorgen voor uw IT-infrastructuur. Door onze jarenlange praktijkervaring, voortdurend leren en onze horizon verbreden, kunnen we onze klant de meest moderne IT- en telecommunicatiediensten bieden.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Nou, laten we beginnen bij het begin, met de W's: waarom ?, wat? en wie?

Informatie- en communicatietechnologieën - hardware- en softwaretechnologieën waarmee we informatie kunnen communiceren, overdragen, opslaan en manipuleren. Moderne technologieën hebben de manieren waarop we communiceren, studeren, en werken vandaag veranderd en uitgebreid hervormd. Of het nu hardware computers, satellieten of hun toepassingen zijn en / of de middelen om ze in dienst te nemen, ze zijn hier om te blijven, dus we moeten ze gebruiken om ons dagelijks leven en ons bedrijf te ondersteunen en bij te staan.

Met snelle veranderingen in ICT is er een dringende behoefte aan bedrijven om onnodig werk uit te besteden.
Onze taak bij AP Consulting is om uw totale kosten te verlagen, de systeemefficiëntie te optimaliseren en te configureren, zodat u onverdeelde aandacht kunt besteden aan uw kerncompetentie.

We bieden een breed scala aan diensten aan met een volledige, volledige analyse van uw IT-infrastructuur. Wij bieden betrouwbare infrastructuur, bedraad en draadloos netwerk, zakelijke telefonie, clouddiensten, cyberbeveiliging, bewakingssystemen, monitoring, onderhoud, web- en app-ontwerp en -ontwikkeling, ondersteuning en nog veel meer ...

Om u de vrijheid te geven om uw werk beter te doen en uw gemoedsrust te weten dat uw IT-problemen door onze mensen zullen worden aangepakt.

Het zijn meestal kleine en middelgrote bedrijven verspreid over het hele land. Hun interessegebied is een beeld van diversiteit: zakencentra, accountants, advocaten, apotheken, medische centra, notarissen, ontwerpers, schoonmaakbedrijven, makelaars in onroerend goed, verwarmingsdiensten, servicebedrijven, architecten, detailhandels. Het is onze taak om alles te weten te komen over hun IT-infrastructuur en de gaten te dichten. Onze klanten zijn ook uw betrouwbare referentiebronnen, dus aarzel niet om ze te bellen als u dat wenst.

Aangezien we goede relaties onderhouden met onze leveranciers, houden ze ons op hun beurt voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Zo zijn we in staat om onze klanten de nieuwste hardware-deals te bieden.