E-business

Bij AP Consulting hebben we een toegewijd team van professionals, experts in verschillende programmeringstechnieken, van eenvoudige web- en grafische ontwerp, showcase-websites tot meer innovatieve, ergonomische webwinkels, mobiele apps, Chatbot (AI), augmented reality ...

Betreed het tijdperk van internet dankzij web 2.0

In de huidige wereld van snel veranderende technologieën en nieuwe innovaties is het bezitten van een bedrijf zonder het online-visitekaartje om eraan deel te nemen, net als window-shopping en het winnen van tijd bij een loterij. Helemaal niet logisch!
Nu alles en iedereen met internet is verbonden, moet u wanneer u een bedrijf bezit, dit online laten zien anders bestaat u niet. Een website stelt u in staat om open te staan voor een mondiale markt, die meer uw bedrag voor meer klanten zichtbaar maakt dan alleen die bij uw bedrijf langskomen of voor de deur van uw kantoor rijden. Een goed ontworpen en onderhouden website kan nieuwe bezoekers brengen.

Waarom moeten bedrijven websites hebben?

Twintig jaar geleden was de marketingstrategie van Belgische bedrijven beperkt tot het drukken van brochures of flyers en reclamecampagnes op papier, radio, ... toen leek internet een tweederangs oplossing.
Tegenwoordig is internet de eerste zoekfunctie geworden. Als u deze informatie analyseert, begrijpt u hoe belangrijk het is om actief op internet te zijn als een onderneming die op zoek is naar succes.

De eerste indruk - bij het zoeken op het web en het binnenkomen op de hoofdpagina is deze erg belangrijk. Tussen de tijd die het kost om de pagina te laden en de eerste indruk van het ontwerp, de lay-out en de inhoud, ligt de kritische beslissing 'vertrekken of blijven'.
Als de bezoekers het leuk of interessant vinden, heb je de kans om ze niet alleen op het web te laten zoeken, maar ook deel te nemen en te kopen of / en je bedrijf verder aan te bevelen.

Onderscheid u van de massa - een vriendelijk advies van uw toekomstige partner. Neem het advies van onze teams serieus en wees uniek en geen kopie. Wij zorgen voor de details en bereiden uw website met zorg en volledige toewijding voor plus het enige ingrediënt dat de mix "Creativiteit & Kwaliteit" nooit mag missen.

Geloofwaardigheid

Door een website te bouwen, geeft u uw bedrijf de gelegenheid om klanten te vertellen waarom zij u moeten vertrouwen en de getuigenissen en feiten om die kansen te ondersteunen. Geloof het of niet, de meeste mensen zullen vóór de aankoop op het internet zoeken naar een product of dienst om eerst de geloofwaardigheid te controleren. Wanneer u een goede service of product levert, zal positieve mond-tot-mondreclame over uw bedrijf zich waarschijnlijk verspreiden. Wat op zijn beurt meer herhalingen en nieuwe zaken oplevert. Mensen hebben de neiging om een bedrijf te vertrouwen nadat ze er zaken mee hebben gedaan. Met behulp van uw website kunt u consumenten continu online bedienen en uw geloofwaardigheid als bedrijfseigenaar vergroten.

Groei in verkoop

Uw bedrijf wordt visueler door online vidsibiliteit. Dit gaat gepaard met extra bezoeken en meer potentiële klanten. "Voor verkoopgroei zou uw website een stem moeten krijgen en we zouden er een geweldige willen geven die meer klanten met zijn melodie zal aantrekken."

Ontloop je concurrentie

Het unieke ontwerp en de specifieke inhoud die gebruiksvriendelijke functionaliteiten toevoegt, zal de klantentijd op uw website verhogen en een concurrerende dominantie bereiken die uw bedrijf ten goede zal komen. Wanneer klanten genieten van hun tijd, zullen ze uw bedrijf aanbevelen om meer klanten te werven.

Wereldwijd bereik

Uw website moet u overal ter wereld beschikbaar, zichtbaar en bereikbaar maken.
Websites zijn wereldwijd beschikbaar en mensen moeten uw website binnen enkele seconden kunnen bereiken en zien. De enige noodzakelijke hulpmiddelen zijn een computer en een internetverbinding.

Wanneer klanten u bereiken, moet uw website:

 • Geef uw klanten de nodige informatie over uw bedrijf
 • Communiceer uw merkboodschap op de beste manier
 • Kapselt uw handelsmerkidee op de beste manier in
 • Bouw vertrouwen met uw klanten
 • Wees een betrouwbare bron van informatie voor uw klanten via blog en nieuwsfeed
 • Betrek uw bezoekers op de meest efficiënte manieren om meer te weten te komen over uw merk

Foto's voor uw website

Houd bij het maken van de keuze voor foto's rekening met de slogan "Een foto zegt meer dan duizend woorden", als deze met zorg wordt gevolgd, zal het u op weg naar succes brengen.

We raden onze klanten ten sterkste aan hun eigen foto's te maken en hun website te naturel en menselijk te maken, vooral wanneer het een team presenteert en het werk dat ze doen. Bij het adverteren van verschillende producten die te koop zijn op een webshop, zijn de producten zijn de zaken die tellen, maar het team dat erachter werkt, mag ook vermeld worden. Deze manier van denken zal uw bedrijf beter begeleiden en vertegenwoordigen in plaats van op maat gemaakte fotografie.

Kies een passend ontwerp en maak het responsief

Door uw ontwerp voor uw bedrijf te laten spreken, zal uw bedrijf opgewaardeerd worden. Het reactievermogen van uw website verleent toegang tot verschillende gadgets en een onbeperkt aantal potentiële klanten.

Gebruiksvriendelijk webontwerp

class="text-justify"Wanneer u wijzigingen wilt aanbrengen of een website wilt bouwen, en u uzelf in de positie stelt alsof u zelf de klant was, probeer dan eens te kijken hoe gemakkelijk het gebruik van de website voor u aanvoelt. Als dat bevredigend is, ga dan een beetje verder en vraag iemand anders om hetzelfde te doen, iemand die je eerlijk zal antwoorden.
Het gebruik van een ontwerp dat opvalt en gebruiksvriendelijk is, maakt je opmerkelijk.

Content & Copywriter

De meesten van ons zijn geweldig in één ding en sommige zijn goed in veel. Webontwerpers bij het ontwerpen van het web, fotografen bij fotografie en copywriters bij het schrijven van geweldige inhoud. Door jarenlange ervaring hebben we geleerd dat het het beste is om degenen die goed zijn in wat ze doen, hun werk te laten doen. Wij zijn ervan overtuigd dat inhoud de belangrijkste component van een website is, daarom raden we u aan een copywriter te nemen.

Inhoudsstrategie

Het visuele van uw website en de producten is inderdaad heel belangrijk, hoewel de inhoud en presentatie van uw diensten / producten niet mag worden verwaarloosd. De manier waarop we onze boodschap over de website en sociale mediasites verzenden, bepaalt onze band met ons en onze vertrouwensrelatie met onze gerichte klanten. Informatie die we op onze website plaatsen, moet accuraat en interessant zijn voor de klanten die we als doel hebben. Inhoud moet regelmatig worden bijgewerkt en de interesse van uw klant zal volgen.

Hoe herken je een professioneel webdesignteam?

Beginnend met een combinatie van kleuren, lay-out, lettertypen, banner, logo en unieke inhoud.
Houd rekening met het logo en de visitekaartjes die als een samenhangend geheel zouden moeten samenwerken. Een goed geoptimaliseerde website is ook een functie die niet alleen wordt overwogen door sterk aanbevolen. SEO brengt een overvloed aan bezoekers met zich mee, wat zorgt voor een grotere mate van schaalbaarheid.
Online zakelijke activiteiten zijn uiterst concurrerend geworden en bieden een zekere mate van scheiding en onderscheid tussen elkaar en herkennen diegene die een geweldige online job doen en ze met groot succes belonen terwijl ze de rest elimineren.
Wanneer u besluit om een team te huren, moet u ervoor zorgen dat u diegene kiest die u gevarieerde keuzes kan bieden om uw website te bouwen en mogelijk een eigen designer en copywriter heeft, deze zullen uw werk aanzienlijk eenvoudiger maken.

Voor online verkopers, creëren we ook op maat gemaakte online winkels inclusief een backoffice-interface om uw eigen items, klanten, verkopen, etc. te beheren.
Afhankelijk van uw behoeften kunnen we vertrouwen op bekende platforms zoals: Magento, WooCommerce, PrestaShop maar ook een 100% aangepaste toepassing voor uw specifieke behoeften.

Contentmarketing

Contentmarketing verwijst naar het maken, verspreiden en publiceren van inhoud op sociale mediasites om nieuwe klanten te helpen aantrekken terwijl u uw huidige klanten geïnteresseerd houdt. Deze techniek wordt erkend als een van de beste voor marketing van uw bedrijf. Relevante en leuke berichten houden uw publiek geïnteresseerd en betrokken, terwijl de inhoud die u publiceert bijdraagt aan het optimaliseren van de zoekmachine-optimalisatie en uw google-indexatie. Content-writing (vrij vertaald het schrijven van inhouden) is waardevoller dan woorden en andere betaalde advertenties toevoegen en uw publiek zal u vinden en eenvoudiger communiceren.

We bieden ook:

 • Onderhoudscontracten
 • Beheer voor uw website, webwinkel, applicatie ...
 • CMS (content marketing strategy) onderhoud: maandelijkse beveiligingsupdates essentieel voor de continuïteit van de site
 • Bugs, hackpogingen of website-crashes, geen zorgen: we werken 24 uur per dag, 7 dagen per week en reageren binnen 2 uur
 • Gratis jaarlijkse verlenging van alle plug-ins die we op uw site hebben geïnstalleerd
 • SSL-certificaat
 • Kopieer de schrijver voor uw inhoud
 • We kunnen ook e-mailoplossingen bieden (Exchange, Office 365, Imap ...)
 • Logo ontwerp

Binnen Content Marketing bieden we diensten zoals:

 • Marketing campagnes
 • Google AdWords
 • Google Analytics
 • Sociale media
 • SEO consulting
 • Trefwoorden
 • Search Engine Optimization SEO - biedt een efficiënte aanwezigheid op het zoeknetwerk, meer omzet, winstgevendheid en blijft economisch
 • Activiteiten rapporten
 • Pay-per-click reclame, optimalisatie en beheer
 • Social media management en optimalisatie
 • Overleg plegen
 • We bieden ook analyse, remarketing, testen en iteratie, merkidentiteit, webdesign en interactief ontwerp, illustraties en afdrukken.