Veiligheid

Blijf op de hoogte, beveiligd en een stap voor op de welvaart van uw werknemers en de welvaart van uw bedrijf.

Bescherm uw bedrijf tegen cybercriminaliteit en cyberbedreigingen en win ertegen met de hulp van ons gecertificeerde team dat u holistische en aangepaste services biedt.

Feiten: Cyberaanvallen veroorzaken jaarlijks miljarden aan schade aan de wereldeconomie.

Wees voorbereid op het weerstaan van de opkomende cyberoorlog en zijn bondgenoten. In een snel en angstaanjagend groeipercentage worden cyberaanvallen steeds gevaarlijker.
Een op de twee bedrijven heeft al geleden onder een computeraanval en met de heropleving van internetbedreigingen (ransomware, malware, phishing ...) blijft dit fenomeen elk jaar groeien.

Om verlies van kritieke gegevens en aanzienlijke schade aan uw bedrijf te voorkomen, moeten IT-beveiligingsoplossingen vandaag worden goedgekeurd.
Daarnaast kan ons gespecialiseerde team u adviseren over de toestand van uw netwerk en de beste toepassingen aanbevelen. We bieden prioritaire hulp bij aanvallen en herstelplannen van cybercriminaliteit.
Onderzoek en identificeer uw aangepaste beveiligingsoplossingen om de duurzaamheid van uw bedrijf te garanderen!

De beveiligingsoplossingen die wij aanbieden, zijn flexibel en aangepast aan uw behoeften

Oplossingen die wij bieden in beveiliging

  • Flexibele en gepersonaliseerde oplossingen

  • Data-encryptie oplossingen

  • Firewall installatie

  • Anti-spam & antivirus

  • Virtual Private Network (VPN)

  • Back-up oplossingen

Actieve verdediging

Als u wilt dat uw bedrijf niet alleen cyberdreigingen overleeft, maar ook floreert en groeit zonder angst voor blootstelling en kwetsbaarheden, dan moet u actieve verdediging van AP Consulting gebruiken.

De verontrustende vraag is: ben je voorbereid op de cyberdreigingen?
Als u niet goed voorbereid bent, zijn wij er om aan uw beveiligingsbehoeften te voldoen en de resterende hiaten te dichten die uw bedrijf tot doelwit voor cybercriminelen maken.
Het kiezen van de juiste strategie en bondgenoten is van het grootste belang. Gebruikmakende technieken, tools en strategie├źn kunnen u en uw bedrijf beschermen tegen aanvallen.
Begin met het uitvoeren van een holistische audit van uw IT-infrastructuur en begrijp het nodige, overweeg mogelijke oplossingen om uw doelstellingen te bereiken
Na anticipatie, goed uitgevoerde installaties en het volledig uitroeien van hiaten nemen wij de moed om uw IT-infrastructuur veilig te houden.