Voice over IP

Onze VoIP-oplossingen verhogen de efficiëntie van uw werknemers, de tevredenheid van uw klanten, verminderen de tijdverspilling en zorgen ervoor dat uw portemonnee glimlacht. Als uw huidige telefoonsysteem het einde van zijn mogelijkheden heeft bereikt, is VoIP de ultieme oplossing!

Waar staat VoIP voor?

Voice over Internet Protocol, ook wel genoemd bellen via internet of met de internetverbinding. Zoals bij het normale bellen via telefoonlijnen, kunnen verbindingen worden gemaakt via internet, waarbij één persoon wordt verbonden met de oproep op de inkomende lijn. Dit maakt nationaal en internationaal bellen mogelijk en brengt nog veel andere voordelen met zich mee om de functionaliteit van een gewone telefoon te verbeteren.
VoIP vertegenwoordigt een dienst die door een VoIP-serviceprovider wordt aangeboden bij een telecombedrijf of een internetprovider, maar dit door het combineren van beide services, wat resulteert in het bellen via internetprotocol.

Waarom was deze aanpak nodig?

Naarmate het aantal lijnen en telefoonnummers toeneemt, neemt het risico van onvoldoende nummers exponentieel toe en zijn oplossingen voor het probleem absoluut noodzakelijk.
Binnen grote bedrijven is het gebruik van Private Branch Exchange (PBX) of een intern telefooncentrale-systeem dat de telefooncentrale binnen het bedrijf onderling verbindt met de externe telefoons absoluut noodzakelijk.

Wat zijn de voordelen die VoIP kan bieden?

Lagere beltarieven

Opmerkelijke lagere beltarieven en één factuur voor alle locaties

Verlaagd abonnement

Lagere abonnementspercentages in vergelijking met conventionele operatoren

Goedkopere oproepen

Goedkopere oproepen via optionele belbundels

Werken vanuit huis

Gratis bellen tussen filialen, zelfs internationaal

Unieke nummers

Internationale en nationale nummers in één

Netwerk

Bellen via bestaand netwerk zonder te investeren in een nieuw netwerk

Eenvoudige integratie

Kan worden geïntegreerd met alle telefooncentrales

Eigen baas

Geschikt als zelfstandige omdat het mogelijk is om vanuit verschillende locaties te bellen

Flexibiliteit

Biedt flexibiliteit om op meerdere gadgets verbinding te maken

Oproepen doorschakelen

Doorsturen naar uw mobiel wanneer u niet op kantoor bent

Verbonden met het buitenland

Houd contact met je team tegen dezelfde tarieven, ook in het buitenland

Multifunctionele functionaliteit

Multifunctionele functionaliteit gebruiksvriendelijk via fax, voicemail en berichten.

AP Consulting is een officiële partner van het merk Sangoma / FreePBX / Unify.

VoIP-oplossingen verhogen de efficiëntie van uw werknemers, de tevredenheid van uw klanten vermindert inefficiënte verspilling van tijd en maakt uw portemonnee vrolijk. Bovendien maakt VoIP een uniform en vereenvoudigd beheer van uw IT-infrastructuur mogelijk door alles in één netwerk te organiseren voor telefoon, fax en pc.
Als u op zoek bent om uw belkosten te verlagen, de klanttevredenheid te verbeteren en de manier waarop u en uw medewerkers / partners telefoondiensten gebruiken en u flexibiliteit en innovatie in uw belsysteem nodig hebt, is de oplossing die u zoekt zeker VoIP. Bij AP Consulting biedt de VoIP-oplossing die wij aanbieden uw bedrijfsgeld.